Dapperhoeve

Romy

Paddock Paradise

Romy is een droom dat werkelijkheid is geworden. Mijn eerste eigen paard. Ze is een Friese merrie geboren in 2015, een heel lieve, rustige en zachte knuffelkont. Heel haar leven heeft ze in kuddeverband geleefd en is de leidende merrie in onze kudde.

paardencoaching kegel borging friese merrie Romy
Paardencoaching familieopstelling kegels coaching

Ze houdt ervan om te coachen en biedt zich graag aan om mee te doen. Tijdens sessies geeft ze heel duidelijke signalen. Romy is de leidende merrie in onze kudde op de paddock paradise. 

Paardencoaching shetlander Yoda connectie vrouw lacht naar paard
Shetlander Yoda pony kijkt om

Yoda is een shetland pony geboren in 2016 en het vaste maatje van Romy. Net als Romy heeft hij lekker paard mogen zijn en heeft grotendeels in kuddeverband geleefd. Deze kleine kapoen heeft zijn plekje als derde in de kudde gevonden. 

Yoda

Na bijna een jaartje grondwerk met hem te doen en te werken aan vertrouwen, heeft hij voor het eerst mee gecoacht en zijn verborgen talent prijsgegeven. Deze eigenwijze pony zal zich niet zo snel aanbieden om mee te coachen toch op momenten dat het nodig is, kruipt hij onder de draad door, laat zien waar het probleem is en is terug weg.

Samen met Lady en Bartje staan Romy en Yoda in kuddeverband. 

Update: Bartje is verkocht, waardoor er een nieuw plekje vrij is in de kudde.

Yoda en Bartje spelen

Yoda en Bartje spelen

Video afspelen

Plekje vrij op de Equi-Habitat!

IMG_6254_edited.jpg
IMG_20211207_110135_edited.jpg