top of page

intakebezoek

logo_edited_edited.png
IMG_20220817_095647[1]_edited_edited.jpg

Gratis intakegesprek

logo in verbinding paardenkracht (2)_edited.jpg

Tijdens ons eerste telefonische intakegesprek, nemen we uitgebreid de tijd om jouw specifieke vraag en behoeften te verkennen. Als volwassene begrijp je dat het belangrijk is om een geschikte match te vinden voor hetgeen je wilt bereiken. Samen zullen we onze verwachtingen zorgvuldig afstemmen, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat je graag wilt bereiken en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Ik geloof dat een goede verbinding tussen jou en mij essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Jouw comfort en vertrouwen zijn voor mij van groot belang. Daarom moedig ik je aan om alle vragen te stellen die je hebt en openlijk je verwachtingen te delen. Op die manier kunnen we een solide basis leggen en ervoor zorgen dat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

IMG_20220817_095647[1]_edited_edited.jpg

Intakebezoek

Vind de juiste springplank, voor je de sprong waagt

We graven diep en halen praten over ongemakkelijke onderwerpen,

daarom is de 'juiste klik' en je veilig voelen heel belangrijk.

Wil je ons graag leren kennen en persoonlijk ervaren of paardencoaching iets voor jou is?

Dat kan! 

Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Dit doen we terwijl we de track af wandelen (bij goed weer), ondertussen komen we ergens de paarden tegen en maak je kennis met met de kudde. Na deze eerste kennismaking doen we een kleine coach-oefening met Romy en/of Yoda zodat je na dit intakebezoek een duidelijk beeld hebt over wat paardencoaching bij EmWa Coaching kan inhouden, voordat we dieper gaan graven.

75 EUR

IMG_7453.jpg

Ons team

bottom of page