top of page
117950343_955075944989199_6041313812411171591_o_edited_edited_edited.jpg
Logo EmWa Coaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een vorm van begeleiding die je helpt om je professionele doelen te bereiken. We ondersteunen je bij het ontdekken van je talenten, interesses en waarden, en helpen je om deze in te zetten in je werk. Loopbaancoaching kan je ook helpen bij het maken van keuzes, het ontwikkelen van vaardigheden en het omgaan met uitdagingen of veranderingen in je loopbaan. Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die meer voldoening, plezier en balans wil ervaren in zijn of haar werk.

Logo EmWa Coaching

Traject

Herken je het gevoel van vastlopen in je huidige baan?

Ben je nieuwsgierig naar jouw onontdekte talenten?

Wat brengt jou in vuur en vlam en waar haal je energie uit?

Ben je op zoek naar duidelijkheid over de richting van je carrière en wil je inzicht krijgen in de obstakels die jou belemmeren om je doelen te bereiken?

Gedurende zes sessies met paarden gaan we aan de slag en krijgen we helderheid. We staan klaar om je te begeleiden en samen met jou te ontdekken wat er écht toe doet. We duiken dieper in jouw talenten en passies, ontrafelen wat jou inspireert en vitaliteit geeft en verkennen de richting waarin jouw loopbaan zich ontwikkelt. Samen ontrafelen we de obstakels die je tegenhouden om je doelen te bereiken.

Laat onze paarden je begeleiden op dit boeiende pad van zelfontdekking en persoonlijke groei. Ontdek waar het in jouw leven écht om draait en maak de stap naar een meer vervullende en succesvolle toekomst.

IMG_7895.JPG

Ben je ingeschreven in een traject? Hebben we laatst nog geen datum geprikt?

Hieronder kan je je volgende sessie boeken.

Intakebezoek

Vind de juiste springplank, voor je de sprong waagt

Logo EmWa Coaching

We graven diep en praten over ongemakkelijke onderwerpen,

daarom is de 'juiste klik' en je veilig voelen heel belangrijk.

Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Dit doen we terwijl we de track af wandelen (bij goed weer), ondertussen komen we ergens de paarden tegen en maak je kennis met met de kudde. Na deze eerste kennismaking doen we een kleine coach-oefening met Romy en/of Yoda zodat je na dit intakebezoek een duidelijk beeld hebt over wat paardencoaching bij EmWa Coaching kan inhouden, voordat we dieper gaan graven.

75 EUR

bottom of page