top of page
Yoda_edited.jpg
Logo EmWa Coaching

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken, zoals kennis, vaardigheden, emoties, relaties en waarden. Je doet dit om je potentieel te benutten, jezelf te verbeteren en je doelen te bereiken. Persoonlijke groei geeft je meer zelfvertrouwen, geluk en voldoening.

Logo EmWa Coaching

Individuele sessie

In een wereld waar alles snel moet gaan, geef ik je graag tijd en ruimte. Tijd om te denken, tijd om te voelen en ruimte om te zijn…

Aan de hand van onderbouwde coachtechnieken, bekijken we samen met de paarden je vragen, zoals betere communicatie, zelfvertrouwen, stressmanagement, werk-privé-balans, moeilijke beslissingen, loslaten en geluk vinden.​

Aan de start van de sessie gaan we dieper in op jouw vraag,

dit zal duidelijk maken welke weg we bewandelen om tot jouw antwoord te komen.

Sessies gaan steeds door op Dapperhoeve te Oosterzele (regio Gent)

€120 / sessie (max. 3 sessies)

Familie-
& Contextopstelling

Logo EmWa Coaching

Waar we bij een individuele coaching te werk gaan aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde coachtechnieken, kijken we bij familie-en systeemopstellingen naar je systeem volgens de psychotherapeutische methode van Bert Helliger.

Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals werk, hobby's, vrienden en familie. Met paardencoaching helpen we je je plek in deze systemen te vinden en in je kracht te staan.

Als je niet op de juiste plek staat, kun je gevoelens ervaren zoals het gevoel dat je ouder bent dan je werkelijk bent, verwaarlozing van je eigen behoeften, onverklaarbare gezondheidsproblemen, besluiteloosheid, ongepaste emoties, een gebrek aan verbinding met anderen, overmatige schuldgevoelens en het gevoel niet volluit te leven. 

Lara - Begeleider

Ik ben nu reeds enkele keren naar de paardencoaching gegaan. Ik had nooit gedacht dat het dit effect op me zou hebben. De paarden spiegelden alle emoties die ik van binnen voelde maar niet durfde tonen. De paarden brachten zelfs herinneringen terug die ik jaren geleden diep had verborgen. Hierdoor heb ik nu ook het gevoel van het verwerkt te hebben. De coaching heeft me op verschillende vlakken geholpen in mijn leven.

Ik raad het iedereen zeker aan.

Intakebezoek

Vind de juiste springplank, voor je de sprong waagt

Logo EmWa Coaching

We graven diep en praten over ongemakkelijke onderwerpen,

daarom is de 'juiste klik' en je veilig voelen heel belangrijk.

Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Dit doen we terwijl we op de track wandelen (bij goed weer), ondertussen komen we ergens de paarden tegen en maak je kennis met met de kudde. Na deze eerste kennismaking doen we een kleine coach-oefening met Romy en/of Yoda zodat je na dit intakebezoek een duidelijk beeld hebt over wat paardencoaching bij EmWa Coaching kan inhouden, voordat we dieper gaan graven.

75 EUR

bottom of page