top of page
140522621_751220872184727_6147644418349571834_n%20(2)_edited_edited_edited_edited.jpg

Hallo, ik ben Romy

Ontmoet Romy, een prachtige Friese merrie geboren in 2015. Met haar kalme en liefdevolle karakter heeft ze de eer om de leider van de kudde te zijn. Als moeder van een veulen bij haar vorige eigenaar, draagt ze haar zorgzame aard met trots. Haar leven veranderde toen ze op vierjarige leeftijd Emy ontmoette, die haar meenam naar Dapperhoeve.

Romy geniet enorm van genegenheid en is dol op knuffelen, zachte aanrakingen en borstelen. 

Tijdens sessies weet Romy opvallend goed te spiegelen. Ze toont dit door op de kegel te gaan staan die centraal staat, balken te verschuiven of het betreffende blad zelfs met haar mond op te pakken. Hoewel dit niet bij elke sessie gebeurt, kan ze soms ook op subtiele wijze iets duidelijk maken. Als het haar niet meteen lukt, vraagt ze Emy om hulp. Dit doet Romy door met haar neus tegen de kegels te staan die Emy vasthoudt, waardoor Emy begrijpt dat er nog een kegel moet worden toegevoegd. Emy staat je bij en begeleidt je gedurende dit proces.

Wees echter voorzichtig en zorg dat je op de juiste plek bent, want Romy durft wel eens op je teen te gaan staan. Gelukkig merkt Emy dit snel op, en met stevig schoeisel aan hoeft je geen zorgen te maken!

In het gezelschap van Romy ervaar je niet alleen een buitengewone connectie met een prachtig dier, maar ook een unieke mogelijkheid om te leren en te groeien. Haar vermogen om te spiegelen en haar zachte begeleiding maken elke sessie met haar een bijzondere ervaring. Romy en Emy staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden op een betekenisvolle reis van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling.

Ons team

bottom of page