top of page

Trajecten

"De deur naar verandering, opent langs de binnenkant"

Tijdens de eerste drie individuele sessies kreeg je al een mooi beeld van wat paardencoaching voor jou kan betekenen. Met oog op wat je tot hier gebracht heeft en mogelijke patronen en dynamieken van het verleden, gaan we bij een traject voor echte, 180° verandering.

En échte verandering, heeft tijd en ruimte nodig. Daarom vind ik het belangrijk dat je de tijd krijgt om systeemaanpassingen en inzichten die je vergaard hebt, te integreren in je dagelijkse leven. Jij bepaalt zelf de intensiteit van de sessies, bijvoorbeeld één sessie om de twee weken of één sessie per maand,...

In verbinding met je paardenkracht

Tijdens de eerste drie individuele sessies krijgen we een mooi beeld van wat er nodig is om je eigenheid terug te vinden. Dit traject is er voor mensen die hun eigenheid willen terugvinden en denken, voelen en doen terug in balans willen brengen. We besteden aandacht aan hun verleden en mogelijke context dynamieken/-patronen.

Dit traject van 6 sessies is aangepast aan jouw eigen vragen en noden.

Daarnaast bekijken we verschillende facetten bij de vraag 'wie ben ik' en geef ik je handvaten mee om bij jezelf te blijven.

IMG_20200816_142606.jpg

Relight my fire

‘Relight my fire’ of ‘laat mijn vuur terug branden’, inderdaad, vernoemd naar het disco nummer van Take That, is een traject opgesteld voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor hun burn-out gerelateerde klachten.

 

Misschien ben je al verschillende keren teruggekeerd naar het werk om opnieuw geconfronteerd te worden met overspannenheid, energietekort en/of het 'waarom doe ik dit nog?'-gevoel. 

Dit traject gaat verder na de eerste drie individuele sessies en bestaat uit negen verdere sessies. We leggen de focus op de vraag wie jij bent en werken we aan de oorzaak van je burn-out(klachten). Daarnaast geef ik je technieken mee die het omgaan met uitdagende situaties vergemakkelijken

Tussen elke sessie krijg je tijd om deze te verwerken. Deze tijd heb je nodig om je inzichten te kunnen integreren in je dagelijkse leven, patronen doorbreken en veranderingen aan te brengen. 

'Relight my fire' onderscheidt zich van 'in verbinding met je paardenkracht' door de diepgang waarmee we je (her-)ontdekken. We maken trauma's uit het verleden zichtbaar in een veilige omgeving en ik geef je een ruimere aantal technieken mee om je leven terug te brengen naar het pad dat jij wil.

IMG_6036.JPG

Gratis intakegesprek

Tijdens een telefonisch intakegesprek bekijken we samen je vraag.

Aan de hand daarvan toetsen we onze verwachtingen met elkaar af.

IMG_6036.JPG

Intakebezoek

Een paardencoaching kan heel intensief zijn. Daarom kan het handig zijn om al eens te komen kijken en vooral te voelen.

  • Kom kennis maken met de paarden

  •  Bij mooi weer maken we een wandeling op de track bij de paarden en toetsen we onze verwachtingen af.

  • We bekijken we je vraag aan de hand van een mini-coaching zodat je een idee krijgt.

55 EUR

bottom of page