Trajecten

"De deur naar verandering, opent langs de binnenkant"

Echte verandering, heeft tijd en ruimte nodig. Daarom vind ik het belangrijk dat je de tijd krijgt om systeemaanpassingen en inzichten die je vergaard hebt, te integreren in je dagelijkse leven. Jij bepaalt zelf de intensiteit van de sessies, bijvoorbeeld één sessie per maand of één sessie om de 2 weken,... Door een combinatie van onderbouwde coachtechnieken en systeemopstellingen, bieden deze trajecten een holistische aanpak.

In verbinding met je paardenkracht

Dit traject bestaat uit een reeks van 10 sessies waarvan we de eerste 3 sessies dieper ingaan op jouw roots.

Van waar kom je?

Wat draag je mee vanuit je systeem?

En geven we aandacht aan mogelijke trauma's, dynamieken, patronen die je tegenhouden om verder te gaan met joùw leven.

Tijdens de 7 resterende sessies gaan we dieper in op wie je werkelijk bent en krijg je een aantal basistechnieken mee zodat je bij onverwachte of moeilijke situaties toch bij jezelf kan blijven.

Dit traject kan al voldoende zijn om verder te komen voor mensen die hun eigenheid verloren hebben en op zoek zijn naar persoonlijke groei.

IMG_20200816_142606.jpg
IMG_6036.JPG

Gratis intakegesprek

Tijdens een telefonisch intakegesprek bekijken we samen je vraag.

Aan de hand daarvan toetsen we onze verwachtingen met elkaar af.

IMG_6036.JPG

Intakebezoek

Een paardencoaching kan heel intensief zijn. Daarom kan het handig zijn om al eens te komen kijken en vooral te voelen.

  • Kom kennis maken met de paarden

  •  Bij mooi weer maken we een wandeling op de track bij de paarden en toetsen we onze verwachtingen af.

  • We bekijken we je vraag aan de hand van een mini-coaching zodat je een idee krijgt.

55 EUR

Traject 'Relight-my-fire'

‘Relight my fire’ of ‘laat mijn vuur terug branden’, inderdaad, vernoemd naar het disco nummer van Take That, is een traject opgesteld voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor hun burn-out gerelateerde klachten.

 

Misschien ben je al verschillende keren teruggekeerd naar het werk om opnieuw geconfronteerd te worden met overspannenheid, energietekort en/of het 'waarom doe ik dit nog?'-gevoel. 

Dit traject is opgebouwd uit twee reeksen van acht sessies waarbij we in de eerste reeks de focus leggen op wie jij bent en werken we aan de oorzaak van je burn-out(klachten).

In de tweede reeks geef ik je technieken mee die het omgaan met uitdagende situaties vergemakkelijkt. Soms kan een gebeurtenis of uitspraak van iemand je zo van je sokken blazen dat je niet meer weet waar het noorden ligt. In dat geval is het handig om terug te vallen op een aantal kapstokken zodat je weet wat je kan doen om toch bij jezelf te blijven.

Tussen elke sessie krijg je tijd om deze te verwerken. Deze tijd heb je nodig om je inzichten te kunnen integreren in je dagelijkse leven, patronen doorbreken en veranderingen aan te brengen. 

'Relight my fire' onderscheidt zich van 'in verbinding met je paardenkracht' door de diepgang waarmee we je (her-)ontdekken en het ruimere aantal technieken dat ik je meegeef om je leven terug te brengen naar het pad dat jij wil.

Ik-in-Team

Dit traject is een vervolgtraject na ‘Relight my fire’ of ‘in verbinding met je paardenkracht’. Op dit moment weet je wie je bent, sta je stevig op je plek en heb je dit uitgebreid kunnen testen in je dagelijkse leven.

Hoe jij je beweegt in een team helpt je om je plek te behouden. Je leert onder andere hoe om te gaan met mensen die je helemaal niet leuk vind en ook waarom deze mensen niet in je favoriete schuif liggen. Wat voor medewerker jij bent en wat jij belangrijk vind in anderen. Ik-in-team is een traject van 6 sessies waarvan ook jij de intensiteit bepaalt. 

  • Zit jij in het juiste team?

  • Wat heb jij nodig in jouw ideale omgeving?

  • We bekijken verschillende invalshoeken en leiderschapsstijlen.

  • Welke plek is comfortabel voor jou in een team?

IMG_20200816_134544.jpg