top of page

Hallo, ik ben Yoda

Ontmoet Yoda, een eigenwijze Shetland pony met een unieke naam, geïnspireerd op de legendarische Jedi-meester uit Star Wars. Ondanks zijn bescheiden formaat, beschouwt hij zichzelf als een stoere hengst. Hoewel hij liever de drukte van de kudde vermijdt tijdens het eten, is spelen met andere ruinen een plezier voor hem. Yoda is niet zo'n fan van plakkerige knuffels; hij geniet liever van stevige kriebels onder zijn hals en aan zijn schoft.

In het begin vond Yoda coaching maar vreemd, maar na een jaar besloot hij toch om het eens te proberen. Emy vind dat hij een natuurtalent is. Net zoals voor andere paarden is coaching voor Yoda gewoon reageren op wat hij ziet, voelt en denkt; al het andere doet er niet echt toe. Zijn meest opvallende manier om te communiceren tijdens coaching is door te gaan liggen, soms gewoon helemaal plat en soms knabbelt hij zelfs aan je om iets aan te geven.

Als er iets niet uitgesproken is, laat Yoda dat subtiel merken door bij de kegels te gaan staan.

Yoda is een bijzonder en eigenzinnig personage dat in staat is om te communiceren op zijn eigen unieke manier. Zijn charmante persoonlijkheid en speelse interacties maken hem een geliefde metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring in coaching met paarden.

Yoda.jpg

Ons team

bottom of page