Dapperhoeve

Dat paarden op een natuurlijke manier gehouden worden, is heel belangrijk voor mij. Dit wil zeggen dat ze altijd buiten en in kuddeverband gehouden worden.

Deze paarden mogen volledig paard zijn en zijn zowel fysiek als mentaal gezond.

De paarden kiezen zelf of ze meedoen aan een coaching al dan niet, ik check dit af door te kijken of ik zelf connectie kan maken met hun, voordat ik ze meeneem in de piste. Als de coaching in de weide doorgaat, komen de paarden uit zichzelf aanbieden al dan niet om mee te doen.

Heb je eigen paarden en voldoen ze aan bovenstaande omschrijving. Dan bekijk ik graag de mogelijkheid om voor een paardencoaching aan huis te komen.

Romy

Paddock Paradise

Romy is een droom dat werkelijkheid is geworden. Mijn eerste eigen paard. Ze is een Friese merrie geboren in 2015, een heel lieve, rustige en zachte knuffelkont. Heel haar leven heeft ze in kuddeverband geleefd en is de leidende merrie in onze kudde.

paardencoaching kegel borging friese merrie Romy
Paardencoaching familieopstelling kegels coaching

Ze houdt ervan om te coachen en biedt zich graag aan om mee te doen. Tijdens sessies geeft ze heel duidelijke signalen. Romy is de leidende merrie in onze kudde op de paddock paradise. 

Paardencoaching shetlander Yoda connectie vrouw lacht naar paard
Shetlander Yoda pony kijkt om

Yoda is een shetland pony geboren in 2016 en het vaste maatje van Romy. Net als Romy heeft hij lekker paard mogen zijn en heeft grotendeels in kuddeverband geleefd. Deze kleine kapoen heeft zijn plekje als derde in de kudde gevonden. 

Yoda

Na bijna een jaartje grondwerk met hem te doen en te werken aan vertrouwen, heeft hij voor het eerst mee gecoacht en zijn verborgen talent prijsgegeven. Deze eigenwijze pony zal zich niet zo snel aanbieden om mee te coachen toch op momenten dat het nodig is, kruipt hij onder de draad door, laat zien waar het probleem is en is terug weg.

Samen met Lady en Bartje staan Romy en Yoda in kuddeverband. 

IMG_6254_edited.jpg
IMG_20211207_110135_edited.jpg