top of page

Reviews

Mauve - Coördinator

De coaching heb ik positief ervaren! De paardjes hebben mij geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van de blokkades die ik had en het heeft me geholpen om het stap per stap aan te pakken. Emy is een fijne coach die je alle tijd geeft om te denken, te voelen, te ervaren en met de juiste vragen helpt ze je steeds om dichter bij jezelf te komen!

Stephen

Zachte, warme en meevoelende Coach die veel kan bijbrengen vooral als je op zoek bent naar jezélf. Je dient immers eerst jezelf te (willen) helpen én jezelf te (willen) vinden vóór je anderen écht kunt helpen (zelf-liefde + zelf-kennis). Die belangrijke stap wordt bij EmWa COACHING gezet. Een aanrader !

Anoniem

Ik ben niet snel een open boek, maar er kwamen toch dingen los.

Miriam - Huisarts

Het was een positieve ervaring, bruikbaar in de praktijk.

Anoniem

De ontvangst was warm en hartig (letterlijk en figuurlijk ;-)
Emy is een zachte, lieve vrouw bij wie ik me gehoord en ondersteund voelde. Ondanks mijn schrik voor paarden, heb ik me geen moment onveilig gevoeld.
Ik voel me heel dankbaar voor de diepe verbinding die ik mocht ervaren met zowel Emy als met Romy en Yoda.
Wil je op zoek gaan naar wat jou tegenhoudt? Wil je jezelf 'healen'? Ga dan zeker eens langs bij EmWa Coaching. Een aanrader !!!

Catherine - Bankbediende

Heel aandachtig, rustig, leidend en toch inspelend op wat zich op het moment zelf aanbiedt.

Zeer inspirerend hoe je met behulp van de paarden en de coaching technieken telkens weer emotionele blokkades weet te vinden en me begeleidt om deze te beleven en te aanvaarden.

Nathalie

Ik kwam bij EmWa coaching terecht om meer in mijn eigen kracht te staan. Bij alles wat ik vertelde, gebeurde er iets bij de paarden waardoor ik tot inzichten kwam over wie ik werkelijk ben en waar mijn verleden mij tot nu toe geleid had.
De begeleiding en de paarden waren top. Zeker een aanrader om terug bij jezelf te komen!

Studente

Heel inspirerend! Speciaal om te zien hoe de paarden reageren. Er was een veilig gevoel. Het moment waar ik connectie had met de paarden zal me altijd bijblijven.

Lara - Begeleider

Ik ben nu reeds enkele keren naar de paardencoaching gegaan. Ik had nooit gedacht dat het dit effect op me zou hebben. De paarden spiegelden alle emoties die ik van binnen voelde maar niet durfde tonen. De paarden brachten zelfs herinneringen terug die ik jaren geleden diep had verborgen. Hierdoor heb ik nu ook het gevoel van het verwerkt te hebben. De coaching heeft me op verschillende vlakken geholpen in mijn leven. Ik raad het iedereen zeker aan.

bottom of page