top of page

Recensies

De ontvangst was warm en hartig (letterlijk en figuurlijk ;-)
Emy is een zachte, lieve vrouw bij wie ik me gehoord en ondersteund voelde. Ondanks mijn schrik voor paarden, heb ik me geen moment onveilig gevoeld.
Ik voel me heel dankbaar voor de diepe verbinding die ik mocht ervaren met zowel Emy als met Romy en Yoda.
Wil je op zoek gaan naar wat jou tegenhoudt? Wil je jezelf 'healen'? Ga dan zeker eens langs bij EmWa Coaching. Een aanrader !!!

Christel - Op zoek naar persoonlijke groei

Zachte, warme en meevoelende Coach die veel kan bijbrengen. Een aanrader !

S.D.L. Quotation Operator

Ik ben nu reeds enkele keren naar de paardencoaching gegaan. Ik had nooit gedacht dat het dit effect op me zou hebben. De paarden spiegelden alle emoties die ik van binnen voelde maar niet durfde tonen. De paarden brachten zelfs herinneringen terug die ik jaren geleden diep had verborgen. Hierdoor heb ik nu ook het gevoel van het verwerkt te hebben. De coaching heeft me op verschillende vlakken geholpen in mijn leven. Ik raad het iedereen zeker aan. 

L. Begeleider

🍀Onder een stralende zon in verbinding staan met mezelf en de paarden 😍 Bedankt Romy en Yoda en Emy Wambacq voor de bijzondere ervaring en inzichten 🙏 Heel erg onder de indruk!🍀-

E.F. Ambtenaar

"Op zoek naar jezelf. Geen kwestie van leeftijd, of geslacht, want iedereen vraagt zich wel eens af. Wie ben ik nu eigenlijk? Ben ik goed bezig of niet? Jezelf in vraag stellen om er uit te leren, is een mooie ervaring. Je eigen identiteit ontdekken, een aanrader voor iedereen.

    EDS Leerkracht

Heel aandachtig, rustig, leidend en toch inspelend op wat zich op het moment zelf aanbiedt.

Zeer inspirerend hoe je met behulp van de paarden en de coaching technieken telkens weer emotionele blokkades weet te vinden en me begeleidt om deze te beleven en te aanvaarden.

C.P. Bankbediende

Ik heb de coaching positief ervaren. Het heeft veel duidelijkheid gebracht en heeft me geholpen om bepaalde zaken te kunnen loslaten om er sterker uit te komen! Wat volgde was alleen maar Positief!

M.D.L. Kleuterleidster

bottom of page