top of page

Welkom bij EmWa Coaching

Dit multidisciplinair team staat voor jou ter beschikking met elk zijn eigen talenten en expertise. We weten wie we zijn en we zetten elk graag onze talenten in om jou te begeleiden. We hebben elk genoten van verscheidene opleidingen en houden regelmatig intervisies, zo blijven we werken aan onszelf, komen in contact met nieuwe methoden in het werkveld en garanderen we de kwaliteit van de sessies.

EmWa? Ons team

140522621_751220872184727_6147644418349571834_n%20(2)_edited_edited_edited.jpg
logo in verbinding paardenkracht (2)_edi

EmWa? Dit is Romy

Dit is Romy, geboren in 2015. Romy is een friese merrie die op we op vier jarige leeftijd mochten verwelkomen op Dapperhoeve. Romy straalt een moederlijke warmte uit en staat bekend om haar zachtheid en hartelijke benadering naar iedereen die haar pad kruist. Ze geniet van menselijk contact.

 

Romy is de natuurlijke leider van de kudde, aan de hand van zachte maar duidelijke communicatie, neemt zij haar plek in de kudde in.

EmWa? Dit is Emy

logo in verbinding paardenkracht (2)_edi

Haar expertise:

Burn-out en preventie

Hoogsensitiviteit en perfectionisme

managementcoaching

Emy is bachelor in de Orthopedagogie en volgde de graduaatsopleiding 'coaching van mensen en teams adhv paarden' met de uitbereiding systeem en context aan de HOWEST (via Horsense). Ze houdt ervan om zich verder te ontwikkelen en ze is gestart aan de bacheloropleiding toegepaste psychologie, specialisatie Bedrijfs- en Organisatie psychologie. (VIVES)

In 2020 richtte zij EmWa Coaching op en fungeert naast coach ook als praktijkcoördinator.

Emy houdt van kleine gelukjes en vindt het belangrijk om dingen simpel te houden. Wederzijds respect, gelijkwaardigheid en empathie zijn sleutelwoorden voor haar. 

 

"Door volwassen te inspireren en te begeleiden naar een beter leven, kan ik iets betekenen. Dat is wat me drijft, daar krijg ik energie van." - Emy

"Be the change you want to see in the world"

Mahatma Gandhi

EmWa? Dit is Gerrit

Zijn expertise:

Burn-out

Relaties

Lifestyle coaching

Door zijn aangeboren passie voor mens en dier creëerde Gerrit een holistische benadering in het ondersteunen van mensen naar een bewustere versie van zichzelf. Of dit nu gaat om grenzen stellen, burn-out, relaties of vastzitten met een levernsvraag, alles begint bij jezelf.

Door simpele maar diepwerkende technieken brengt Gerrit je naar een hoger bewustzijn, waardoor je de mooiste versie van jezelf wordt.

Wil jij loskomen van de mening van anderen?

"Change the way you look at things,

and things will change"

Dr. Wayne Dyer

"

EmWa? Dit is Ann

logo in verbinding paardenkracht (2)_edi

Haar expertise:

Ouder- en kindercoaching

Parental burn-out

Al van in haar kindertijd heeft Ann de paardenmicrobe te pakken. Bij paarden vindt ze de rust die ze nodig heeft.

Ann is actief in het onderwijs. Na een carrière van 10 jaar als leerkracht in het lager onderwijs groeide ze door tot directie van een basisschool, wat ze inmiddels al 20 jaar met veel enthousiasme doet. 

De zorg voor het geestelijk welzijn van kinderen en jongeren komt de laatste jaren meer en meer onder de aandacht. Ann merkt dat kinderen en jongeren vaker een label opgeplakt krijgen en kampen met schoolmoeheid, faalangst of te weinig zelfvertrouwen. Te vaak worden deze jongeren geconfronteerd met ellenlange wachtlijsten, daar wilt Ann haar steentje in bijdragen.

Ann behaalde het certificaat paardencoaching, een extra specialisatie kinder- en jongerencoaching en burn-out coaching samen met nog andere verdiepingen. Al deze opleidingen, ervaringen en inzichten stellen haar in staat kinderen, jongeren en ouders te helpen bij alle uitdagingen die opgroeien en ouderschap stellen.

"Niets is mooier dan getuige te mogen zijn van het groeiproces dat mensen doormaken."

Logo EmWa Coaching

EmWa? Dit is Yoda

Ontmoet Yoda, onze eigenwijze Shetlander pony. Zijn naam is geïnspireerd op de legendarische Jedi-meester uit Star Wars. Ondanks zijn bescheiden formaat, beschouwt hij zichzelf als een stoere hengst. Hoewel hij liever de drukte van de kudde vermijdt tijdens het eten, is spelen met andere ruinen een plezier voor hem. Yoda is niet zo'n fan van plakkerige knuffels; hij geniet liever van stevige kriebels onder zijn hals en aan zijn schoft.

In het begin vond Yoda coaching maar vreemd, maar na een jaar besloot hij toch om het eens te proberen. Zijn charmante persoonlijkheid en speelse interacties maken hem een waardevolle collega tijdens sessies.

Yoda.jpg

Intakegesprek

Intakegepsrekken gaan steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Tijdens een telefoongesprek bespreken we je vraag en stemmen we onze verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het beste bij jou past.

Gratis

IMG_20220418_161116_edited.jpg

Intakebezoek

Een intakebezoek gaat steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Welkom op Dapperhoeve! Je snuift de sfeer op en ontmoet onze vierbenige coachen Romy en Yoda. Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het best bij jou past.

75€

bottom of page