top of page
IMG_20220204_115453_edited_edited.jpg
Logo EmWa Coaching

Burn-out Coaching

Of je nu op zoek bent naar een duurzame aanpak voor burn-out of je begint de symptomen te ervaren, dit begeleidingstraject biedt de mogelijkheid om diepgaand in je verleden te kijken en op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaken. Gedurende dit proces wordt ruimte geboden voor traumaverwerking, gevolgd door het aanreiken van gepersonaliseerde tools die jou kunnen ondersteunen. Tussen de sessies door krijg je de nodige tijd om vertrouwd te raken met deze tools en ze effectief toe te passen.

Logo EmWa Coaching

Traject
In verbinding met je paardenkracht

Ben je op zoek naar een langdurige oplossing voor burnout?

Misschien ben je al verschillende keren teruggekeerd naar het werk om opnieuw geconfronteerd te worden met overspannenheid en energie tekort?

 

Tijdens dit traject besteden we aandacht aan je verleden. Onderzoeken of je trauma's familiedynamieken, of patronen meedraagt en bouwen zo aan een stevige fundering om daarna uitgebreid in te zomen op de vraag 'wie ben ik'. De handvaten die je meekrijgt tijdens deze sessies helpen jou om jezelf te blijven in moeilijke situaties. Dit traject is afgestemd op wat jij nodig hebt zodat je - eens en voor altijd - kan terugvallen op oplossingen die het beste bij jou passen.

IMG_7895_edited.jpg

Ben je ingeschreven in een traject? Hebben we laatst nog geen datum geprikt?

Hieronder kan je je volgende sessie boeken.

Intakebezoek

Vind de juiste springplank, voor je de sprong waagt

Logo EmWa Coaching

We graven diep en praten over ongemakkelijke onderwerpen,

daarom is de 'juiste klik' en je veilig voelen heel belangrijk.

Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Dit doen we terwijl we op de track  wandelen (bij goed weer), ondertussen komen we ergens de paarden tegen en maak je kennis met met de kudde. Na deze eerste kennismaking doen we een kleine coach-oefening met Romy en/of Yoda zodat je na dit intakebezoek een duidelijk beeld hebt over wat paardencoaching bij EmWa Coaching kan inhouden, voordat we dieper gaan graven.

75 EUR

bottom of page