top of page
IMG_20240209_123811.jpg

Mogelijke symptomen
 

logo_edited_edited_edited.png

Je staat voortdurend onder stress

Je bent moe en voelt je energieloos

Je hebt geen zin meer in hobby's 

of om af te spreken met vrienden

je voelt je Prikkelbaar, vergeetachtig en negatieve gevoelens nemen toe

je ervaart lichamelijke klachten

IMG_20220204_115453_edited_edited.jpg

Energie

Hoe burn-out oplossen?

Rust en fysiek herstel, dat is het beginpunt. Je huisarts kan ervoor zorgen dat je de tijd krijgt om te rusten. Voel je je na deze fase klaar om aan de slag te gaan? Dan biedt dit diepgaande begeleidingstraject een antwoord om eens en voor altijd komaf te maken met energietekort. Hoe? Lees meer hieronder.

Logo EmWa Coaching

Intakegesprek

Intakegepsrekken gaan steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Tijdens een telefoongesprek bespreken we je vraag en stemmen we onze verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het beste bij jou past.

Gratis

IMG_20220418_161116_edited.jpg

Intakebezoek

Een intakebezoek gaat steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Welkom op Dapperhoeve! Je snuift de sfeer op en ontmoet onze vierbenige coachen Romy en Yoda. Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het best bij jou past.

75€

Logo EmWa Coaching

Fase I

fysieke rust en herstel

Tijdens deze fase krijgt jouw lichaam de broodnodige fysieke rust om tot herstel te komen.
Je huisarts kan je hierbij helpen.
Logo EmWa Coaching

Fase II

Fundering van het verleden

In deze fase zoomen we dieper in op je verleden. Je verleden is deel van jou en maakt jou tot wie je bent vandaag. Zijn er trauma's, dynamieken, patronen die jou energie kosten?
Dan werken we daar eerst aan.
Logo EmWa Coaching

Fase III

In verbinding met je paardenkracht

Eens we een stevige fundering gebouwd hebben (zie 'Fase II') Kijken we voluit naar de toekomst. Hier zoomen we dieper in op wie je bent, wat jouw talenten zijn, waar jij energie van krijgt en je krijgt tools mee om moeilijke situaties aan te gaan waar je steeds op kan terugvallen. 
IMG_7895_edited.jpg

Els - Leerkracht

"Op zoek naar jezelf. Geen kwestie van leeftijd, of geslacht, want iedereen vraagt zich wel eens af. Wie ben ik nu eigenlijk? Ben ik goed bezig of niet? Jezelf in vraag stellen om er uit te leren, is een mooie ervaring. Je eigen identiteit ontdekken, een aanrader voor iedereen.

Traject
In verbinding met je paardenkracht

Heeft je lichaam reeds voldoende rust gekregen? 

Dan ben je er klaar voor om terug in verbinding met je paardenkracht te komen.

Dit traject onderscheidt zich van anderen doordat we ook aandacht besteden aan het verleden. We onderzoeken of er trauma's, dynamieken, of patronen zijn die jou energie kosten en bouwen aan een stevige fundering om daarna uitgebreid in te zomen op de vraag 'wie ben ik?'.

 

De handvaten die je meekrijgt tijdens deze sessies helpen jou om jezelf te blijven in moeilijke situaties (verbindend communiceren, grenzen stellen,...) Je leert je lichaam terug te voelen en reageert op wat het jou vertelt. Dit traject is afgestemd op wat jij nodig hebt zodat je - eens en voor altijd - kan terugvallen op oplossingen die het beste bij jou passen.

Emy Wambacq.jpg

Ik heb nog plek voor 

4 trajecten

 - Emy

Werkwijze

Logo EmWa Coaching

Afhankelijk van je vraag gaan we aan de slag met wetenschappelijk onderbouwde coachtechnieken en/of systeemopstellingen. Tijdens de eerste (max.) drie vrijblijvende sessies werken we rond je vraag. Is een traject nodig? Dan kan je na drie sessies instappen.  

120 EUR / Sessie

Emy's agenda

Gerrit's agenda

423541665_366505012933841_6949440322057148450_n.jpg
423454477_318299787892246_4225972633210767040_n.jpg

"De kracht die in je ligt,

is groter dan elke uitdaging die voor je ligt"

- Zig Ziglar

bottom of page