top of page
Kudde Dapperhoeve Equi-Habitat
Gerrit Appelmans

Lifestyle

& relaties

Jij wil de regie terug over jouw leven

Je ontdekt dat je de mooiste versie van jezelf kunt zijn en volop kunt genieten van het leven. Of je nu worstelt met het stellen van grenzen, een burn-out ervaart, worstelt in relaties, of simpelweg vastzit met levensvragen. Dit pad biedt jou een unieke holistische benadering die je zal helpen om volledig in je kracht te staan. Deze aanpak is ontwikkeld om jou te begeleiden naar een bewuster en vervullend leven. Met eenvoudige, maar uiterst krachtige technieken, word je begeleid naar een hoger bewustzijn.

Verandering begint van binnenuit, bij jezelf.

 

Ben je klaar om los te breken van de constante druk van de mening van anderen? Neem vandaag nog je leven in handen en zet die eerste stap naar de beste versie van jezelf!

€120/individuele sessie

Trajecten steeds op maat

423062787_867322905168260_7370225826626631154_n_edited.jpg

"Change the way you look at things and things will change"

Dr. Wayne Dyer

logo EmWa Coaching

Intakegesprek

Intakegepsrekken gaan steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Tijdens een telefoongesprek bespreken we je vraag en stemmen we onze verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het beste bij jou past.

Gratis

IMG_20220418_161116_edited.jpg

Intakebezoek

Een intakebezoek gaat steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Welkom op Dapperhoeve! Je snuift de sfeer op en ontmoet onze vierbenige coachen Romy en Yoda. Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het best bij jou past.

75€

bottom of page