top of page

Ouders

en kinderen

Ann Muylaert
423568462_726153192874730_9127219606244177043_n_edited.jpg

Beste ouders,

Als ouder ben jij een onmisbare inspiratiebron in het leven van je kind. Jij vervult een cruciale rol in het ondersteunen en begeleiden van je kind, vooral tijdens uitdagende momenten. Deze coaching richt zich op het versterken en ontwikkelen van effectieve strategieën die je in staat stellen je kind optimaal te ondersteunen.

Wij begrijpen dat het ouderschap soms uitdagend kan zijn, vooral wanneer je kind te maken krijgt met moeilijkheden zoals schoolmoeheid, faalangst, een gebrek aan zelfvertrouwen en andere uitdagingen. Daarom bieden wij jou praktische tools en deskundige begeleiding aan, zodat je zelf in staat bent je kind te helpen navigeren door deze moeilijke periodes.

Samen werken we aan het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je kind kan gedijen en zijn of haar volledige potentieel kan bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bieden van de beste begeleiding aan je kind.

Ouder: €120

Kind/jongere (max. 18 jaar):  €75

Ouder - kind/jongere (max. 18 jaar): €140

Trajecten steeds op maat

Hey Daar!

Het leven zit vol uitdagingen en soms kan het voelen alsof je er alleen voor staat. Maar weet dat je niet alleen bent. Of je nu worstelt met schoolmoeheid, faalangst, een gebrek aan zelfvertrouwen of andere moeilijkheden, wij zijn hier om je te helpen!

Onze deskundige begeleiding en praktische tools zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het overwinnen van deze obstakels. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om hulp te vragen, maar wees gerust, wij zijn er om naar je te luisteren en je te begeleiden op een manier die bij je past.

Je bent sterker dan je denkt en samen kunnen we werken aan het vinden van oplossingen en het ontwikkelen van vaardigheden die je nodig hebt om te gedijen. Neem de eerste stap naar een betere toekomst en laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Je staat er niet alleen voor. We zijn hier voor jou.

423454337_727816592836174_6944541566693250883_n.jpg

"Niets is mooier dan getuige te mogen zijn van het groeiproces dat mensen doormaken."

logo EmWa Coaching

Intakegesprek

Intakegepsrekken gaan steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Tijdens een telefoongesprek bespreken we je vraag en stemmen we onze verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het beste bij jou past.

Gratis

IMG_20220418_161116_edited.jpg

Intakebezoek

Een intakebezoek gaat steeds door met de praktijkcoördinator Emy. Welkom op Dapperhoeve! Je snuift de sfeer op en ontmoet onze vierbenige coachen Romy en Yoda. Tijdens een intakebezoek bekijken we je vraag en stemmen we je verwachtingen af. Hebben we een match? Dan plannen we een eerste sessie in bij de coach die het best bij jou past.

75€

bottom of page