top of page
IMG_20220418_161116_edited_edited.jpg

Opleidingen

2021: Postgraduaat Systemisch coach van mensen adhv paarden, HOWEST

2020: Postgraduaat Coaching van mensen en teams adhv paarden, HOWEST

2010: Bachelor in de Orthopedagogie, ODISEE

Logo EmWa Coaching

Wat fijn je te ontmoeten!
Ik ben Emy

Mijn naam is Emy Wambacq, gelukkig getrouwd met Kevin en moeder van twee prachtige kinderen, Yolan en Arya. 

Ik hou van kleine gelukjes en van de dingen simpel te houden. Wederzijds respect, gelijkwaardigheid en empathie vind ik belangrijke waarden. 

Door mensen te helpen en volwassen te begeleiden naar een beter leven, kan ik iets betekenen.

Dat is wat mij drijft als coach, daar haal ik mijn energie uit. 

Mijn verhaal

Logo EmWa Coaching

Is dit het nu?

Ik zat in de auto op weg naar huis en deze vraag gonsde steeds vaker en sterker door mijn hoofd... Ik werkte als Contract Manager bij een postorderbedrijf in Brussel. Mails beantwoorden, telefoons beantwoorden, problemen oplossen, verantwoording afleggen aan meerdere chefs boven mij... dat was mijn job toen. Op zich niets mis mee :) maar dit paste niet langer bij wie ik ben en het spreekwoordelijke schoentje begon steeds strakker en meer te knellen. Toch 'mocht' ik niet klagen, ik heb immers een pracht van een echtgenoot, 2 kapoenen van kinderen, mooi huisje, verdiende goed, en had veel dieren (toen nog geen paarden) Huisje, tuintje, boompje, check... 'Er zijn mensen die het veel erger hebben' maar...

Ik miste iets, werd moe, verloor levenslust...

en toen werd het me teveel...

 

Burn-out

maart 2018.jpg

Na een periode van fysieke rust heb ik hulp gezocht om te weten wat ik écht wou en op dat moment hebben paarden terug een plek gekregen in mijn leven. Het heeft me geïnspireerd om coach te worden met behulp van paarden. Tijdens de opleiding paardencoaching bij Horsense besteedden we aandacht aan trauma's helen uit het verleden en leerde ik mezelf terug helemaal kennen. Ik kreeg handvaten om bij mezelf te blijven waaronder manieren om mijn leven 180° te draaien en dat heb ik ook gedaan. Ik richtte EmWa Coaching op in Dapperhoeve (Oosterzele bij Gent) voel me zelfverzekerder, sterker in mijn schoenen en ik weet welke weg ik uit wil. Als het eens niet meezit, ben ik me bewust van mijn gevoel en kan ik nog de keuze maken wat ik ga doen. Dat dat geeft me zo'n krachtig gevoel!

Ik experimenteer, ervaar en bepaal terug het leven hoe ik het wil.

Wil jij dit ook?

Logo EmWa Coaching

Youtube

Ons team

bottom of page