top of page

Mijn verhaal

Is dit het nu? 

Ik zat in de auto op weg naar huis en deze vraag gonsde steeds vaker en sterker door mijn hoofd...Ik werkte als Contract Manager bij een postorderbedrijf in Brussel. Mails beantwoorden, telefoons beantwoorden, problemen oplossen, verantwoording afleggen aan meerdere chefs boven mij... dat was mijn job toen. Op zich niets mis mee :) maar dit paste niet langer bij wie ik ben en het spreekwoordelijke schoentje begon steeds strakker en meer te knellen. Toch 'mocht' ik niet klagen, ik heb immers een pracht van een echtgenoot, 2 kapoenen van kinderen, mooi huisje, verdiende goed, en had veel dieren (toen nog geen paarden) Huisje, tuintje, boompje, check... 'Er zijn mensen die het veel erger hebben' maar... Ik miste iets, werd moe, verloor levenslust...en toen werd het me teveel...

 

Burnout

maart 2018.jpg

Ik heb hulp gezocht bij een psycholoog om te weten wat ik écht wou en op dat moment hebben paarden terug een plek gekregen in mijn leven. Het heeft me geïnspireerd om coach te worden met behulp van paarden. Tijdens de opleiding paardencoaching bij Horsense besteedden we aandacht aan trauma's helen uit het verleden en leerde ik mezelf terug helemaal kennen. Ik kreeg handvaten om bij mezelf te blijven waaronder manieren om mijn leven 180° te draaien en dat heb ik ook gedaan. Ik richtte EmWa Coaching op in Dapperhoeve (Oosterzele bij Gent) voel me zelfverzekerder, sterker in mijn schoenen en ik weet welke weg ik uit wil. Als het eens niet meezit, ben ik me bewust van mijn gevoel en kan ik nog de keuze maken wat ik ga doen. Dat dat geeft me zo'n krachtig gevoel! Ik experimenteer, ervaar en bepaal terug het leven hoe ik het wil. Wil jij dit ook?

logo_edited.jpg
Naamloos.png

"Aan de hand van onderbouwde coachtechnieken, opstellingen en de paarden, gaan we samen op weg om de verbinding met jouw paardenkracht te herstellen."

-Emy

Naamloos.png

Ons team

bottom of page