top of page

Mijn verhaal

Als klein meisje ging ik samen met mijn ouders en oudere zus op vakantie naar de zee. Aan zee was er niet zo ver van het appartement een manège waar mijn zus en ik uren in doorbrachten. Paarden poetsen, knuffelen, rondhangen, genieten van deze mooie dieren. Hier is mijn liefde voor paarden geboren. We keken dan ook elke vakantie uit om terug naar de manège te mogen gaan en konden er volop met elkaar over praten. Zo veel zelfs, dat mijn zus en ik er een codewoord uitvonden voor het woord 'Manège' (codewoord: de 'M') om geen irritatie uit te lokken bij onze ouders. Tja, waar het hart van vol is, loopt de mond (soms te veel :p) van over.

Door een persoonlijk trauma, verloor ik het contact met mijn zus en heb ik tien jaar niets meer met paarden gedaan. 

EmWa Coaching Romy Emy Fries paard oog in oog knuffel

De jaren gingen voorbij en ik leefde het leven zoals het 'hoorde'.

Ik heb een pracht van een echtgenoot, 2 kapoenen van kinderen, mooi huisje, verdiende goed met mijn job in de sales, veel dieren (toen nog geen paarden) Huisje, tuintje, boompje, check...

Toch miste ik iets...

Na een lange dag mails beantwoorden, verantwoordelijk afleggen aan verschillende bazen,.. kwam de al langer sluimerende vraag opeens heel duidelijk naar boven 

 'Is dit het nu?'

Dit was een groot keerpunt in mijn leven. 

vrouw op traktor Emy Wambacq paardencoach

Ik was vanbinnen moe, leeg, uitgeput...

Burn-out

Ik heb hulp gezocht bij een psycholoog om te weten wat ik écht wou met en op dat moment hebben paarden terug een plek gekregen in mijn leven. Het heeft me geïnspireerd om coach te worden met behulp van paarden. Tijdens de opleiding paardencoaching bij Horsense leerde ik mezelf terug helemaal kennen en kreeg ik handvaten mee om bij mezelf te blijven. Tijdens deze opleiding heb ik de tools gekregen om mijn leven 180° te draaien en dat heb ik ook gedaan. Ik voel me zelfverzekerder, sterker in mijn schoenen en ik weet welke weg ik uit wil. Als het eens niet meezit, ben ik me bewust van mijn gevoel en kan ik de keuze nog maken wat ik ga doen. Dat maakt dat ik me nu zelfzekerder voel, weet welke richting ik uit wil en dat geeft me zo'n krachtig gevoel! Dit is ook wat ik jou ook van harte toewens!

Aan de hand van onderbouwde coachtechnieken, opstellingen en de paarden, spitten we samen de oorzaak van jouw verloren eigenheid uit en gaan we samen op weg om de verbinding met jouw paardenkracht te herstellen.

Ik voel me zelfverzekerder, sterker in mijn schoenen en ik weet welke weg ik uit wil. Als het eens niet meezit, ben ik me bewust van mijn gevoel en kan ik de keuze nog maken wat ik ga doen.  Dit is wat ik jou ook van harte gun!

Ik voel me zelfverzekerder, sterker in mijn schoenen en ik weet welke weg ik uit wil.

Als het eens niet meezit, ben ik me bewust van mijn gevoel en kan ik terugvallen op de handvaten dat ik leerde of niet, ik heb de keuze. Jij ook!

Naamloos.png
bottom of page